Hundeluftning

Når din hund er med mig på tur, får den opfyldt en stor del af dens daglige behov for; fysisk aktivitet, socialt samvær og mental stimulering. Hver tur indeholder elementer af eksempelvis; lydighedstræning, tricksøvelser, problemløsning eller balanceøvelser.

Vi tager indimellem i hundesvømmehal, laver nosework eller dyrker agility. Derudover har hundene individuelle præferencer i form af svømmeture langs åer eller ved stranden, hundelege eller anden aktivering såsom at snuse eller grave efter mus. 

Jeg ligger meget vægt på det relationelle forhold mellem mig og hundene, og hundene imellem. Det er nemlig altafgørende for mig, at jeg har harmoniske og glade hunde med på tur. Dette opnås bl.a. ved, at det er de samme faste hunde der er med ude på turene, hvilket giver en tryghed og gensynsglæde i gruppen.

Jeg arbejder desuden udelukkende beløningsbaseret, hvilket endvidere sikre, at det er nogle tillidsfulde hunde der vælger samarbejdet med mig, imens vi er afsted. 

Når jeg går ture med hunde, er det i små grupper (max fire) og vi er ude en time af gangen. Jeg  kører enten; i skoven, til en strand, eng, træningsplads, træningscenter eller til en sø. Indimellem er vi også på bytur.

Jeg kommer og henter din hund i bil, hvor din hund efter dit ønske kan sidde i bur eller være fastspændt med sele. 

Jeg ved meget om hundesprog og kan hurtigt spotte, hvis nogle hunde ikke trives sammen. Du kan med andre ord være sikker på, at din hund er i de bedste hænder, når den er afsted med mig! Jeg afstemmer hundegrupperne efter adfærd, alder og størrelse, så din hund får de optimale betingelser for at nyde turen og samværet med de andre.